mail  facebook  twitter

Assortiment

Fijne vleeswaren

fijne vleeswarenSlagersachterham OAFijne vleeswaren

Onze fijne vleeswaren worden aangeboden onder het private label 't Oude Ambacht, Nieuwe Ambacht en Elline (voor magere vleeswaren). Deze producten worden op door Interkring Vers aangegeven specificaties (vaak exclusief) geproduceerd en zijn gekeurd door een zeer kritisch consumenten panel. Kenmerkend voor deze producten is de hoogwaardige kwaliteit en smaakbeleving!

Door de gezamenlijke inkoop van de Interkring Vers organisatie kunnen deze kwalitatief hoogwaardige producten scherp geprijsd worden aangeboden. Naast de private label producten hebben wij nog vele andere vleeswaren in ons assortiment.

Lees meer...

Buitenlandse vleeswaren

buitenlandse specialiteitenProscuitoBuitenlandse vleeswaren

Naast Nederlandse producten bestaat ons assortiment uit geïmporteerde producten uit België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Oostenrijk. Uit Italië importeren wij exclusief het zeer gerenommeerde Italiaanse merk BERETTA.

Lees meer...

Gesneden vleeswaren

FiletAmericainplakjes-1

Gesneden vleeswaren

Wij hebben een zeer breed en diep assortiment gesneden vleeswaren in consumenten flowpack verpakking van zeer goede kwaliteit en scherp geprijsd wat garant staat voor omzet en marge. Tevens hebben wij grootverbruik verpakkingen in ons assortiment.

Mediterrane producten (tapas)

olijven_zachte_kaasMediterrane producten (tapas)

Tapas is de trend van de laatste jaren en kunnen wij uitstekend voor u invullen met een zeer breed en diep assortiment mediterane producten. Van olijven tot tapenade, van peppadew tot bacon gevuld met geitenkaas.

Lees meer...

Traiteur en maaltijdcomponenten

maaltijdLasagne VamosTraiteur en maaltijdcomponenten

Kwaliteit, versheid, smaak en presentatie zijn de belangrijkste peilers voor omzet en rendement in deze snel ontwikkelende groeimarkt. Wij leveren u een traiteur- en maaltijdenassortiment, dat absoluut aan alle eisen voldoet. Bovendien wordt u met raad en daad ondersteund door onze vakspecialisten om gezamenlijk tot een optimaal resultaat te komen. Met ons traiteur assortiment biedt u uw klanten beslist een smakelijk alternatief.

Lees meer...

Hartige snacks

Gehaktballetjes gevuldBalicocktail SateHartige snacks

Ons hartig snack assortiment is niet meer weg te denken uit ons assortiment. Deze snel groeiende productgroep van Indische balletjes tot Javaanse driehoekjes mag zeker ook niet ontbreken in uw assortiment.

Lees meer...

Salades en sauzen

ei bieslook salade King CuisineKomkommersaladeSalades en sauzen 

Jelco Verswaren heeft een ruim assortiment aan Basissalades, Schepsalades, maaltijdsalades en sauzen. De ene voor op toast en de ander voor bij de maaltijd, gourmet of barbecue, in bulk of consumentenverpakking. De private labels Königshof en Königshof Royal (voor de extra gevulde salades) staan garant voor kwaliteit en smaak.
Lees meer...

Verse kip

Tv-stickskippenbout aaVerse kip

Verse kip betekent ook vers, dus vandaag bestellen morgen in huis. Wij bieden een uitgebreid kip assortiment zowel naturel als gekruid of gevuld.

Lees meer...

Paté

patetaartPaté

Ons paté huismerk La Cabane staat garant voor een zeer breed assortiment van schitterend opgemaakte paté’s in een zeer ruime variatie paté bakken van 1,15 kg. tot 25 kg. bak. Ook zijn er diverse smaken in puntjes of plakken te krijgen. De zeer goede paté kwaliteit en de ruime smaakvariatie en schitterende garnering zullen u zeker aanspreken.

Lees meer...

Vries verse Veka

vlugklaar vekaGehaktbal 1Vries verse Veka

Veka producten waarbij gemak en smaak centraal staan zijn gemakkelijk te bereiden in de oven, magnetron en koekenpan. Thema veka’s zoals bijvoorbeeld de Leeuwburger zijn producten die het altijd goed doen. Ook hier staan onze eigen merken Vriesgilde en Meesterlijk Vlees voor een uitstekende kwaliteit.

Lees meer...

Kaas

thumb Kaas gesneden Vriendthumb Hotelkaas VriendKaas

Ons kaas assortiment bestaat uit een zeer breed assortiment Hollandse en buitenlandse kaassoorten, zowel bulk als gesneden te leveren. Ook in het kaassegment hebben wij een private label: Meesterlijke Kaas. Deze producten zijn van een zelfde hoge kwaliteit maar worden tegen een messcherpe prijs aangeboden. Onze vertegenwoordigers vertellen u hier graag meer over!

Lees meer...

BBQ specialiteiten

barbecueVarkens- satBBQ specialiteiten

Wij hebben een zeer uitgebreid barbeque assortiment welke bestaat uit een breed en diep assortiment spiesen (zowel rauw als voorgegaard), heerlijke barbecueworst, gekalibreerde lapjes en natuurlijk mag het vegetarisch assortiment niet ontbreken.

Lees meer...

Bake off

brood stokbrood witBake off

Ons bake off assortiment is zeer uitgebreid van petit pain tot baguette en van appelflap tot suikerwafel, van foccacia breekbrood tot torte di pane. Daarnaast hebben wij het bake-off assortiment uitgebreid met ons private label "Lunch Deluxe bakery line". Deze afbak-broodlijn staat voor bakkerskwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijs!

Lees meer...

Mini-vlees (Gourmet)

 mini shaslickmini-vleesMini-vlees (Gourmet)

Door ons uitgebreide mini-vleesassortiment kunnen we u uitermate goed van dienst zijn om tot mooie schotels te komen.

Lees meer...
 • LogoInterkringVers
 • LogoKonigshof
 • LogoLaCabane
 • LogoOudeAmbacht
 • meesterlijk-vlees
 • gildehoen
 • LunchdeLuxe
 • eggspress
 • Meesterlijk Kaas logo
 • Brigarde
 • Loste
 • beretta
 • Reinert
 • Renzini
 • Schulte
 • Torreon
Jelco Uw creatievemes vorkVerspartner
  • Adres

   Icarusweg 5
   8938 AX Leeuwarden

   Ma – Vrij: 8.00 – 17.00

  • Contact

   T  058 - 288 4944
   F  058 - 288 5135
   info@jelco.nl
  • facebook  twittermail